beginnen met warhammer

Beginnen met Warhammer 40K

Goed dan, als je echt wilt beginnen met Warhammer, dan zal ik je wat meer uitleg geven. Maar weet wel, het is een vervelende hobby die veel tijd en geld vergt.

Om te beginnen, moet je beslissen welk aspect van Warhammer je het meest aanspreekt. Is het de miniatuurspellen, de rolplaying games of de verhalen die erbij horen? Daarna moet je beslissen welk speluniversum je wilt spelen, want er zijn er heel wat.

beginnen met warhammer

Dan moet je beslissen welke miniatuurset je wilt kopen, want dat is waar het meeste geld heen gaat. Je moet de miniatuurtjes in elkaar zetten, schilderen en afwerken, dus je moet enige handigheid hebben. Daarna moet je de regels leren, en laat me je vertellen, die zijn ingewikkeld. Je moet uren besteden aan het lezen van de boeken, en als je het spel speelt, zul je ontdekken dat er altijd iemand is die iets anders beweert, dus het is nooit echt af.

Maar als je dat allemaal aankunt, dan kun je het spel spelen met vrienden of met vreemden op een beurs of in een winkel. Maar wees gewaarschuwd, het is verslavend en je zult uiteindelijk al je geld er aan uitgeven. Maar goed, als je dat niet erg vindt, dan is het jouw keuze. Ik zeg het je, in mijn dag hadden we geen behoefte aan al die poppetjes en geverfde plastic. Maar goed, jongen, het is jouw leven.

Online specialist, Tech evangelist, Projectmanager, Docent